Forside  ·  Søg  ·  Kontakt
Velkommen til MaleriArkivet English version

Kære Publikum.
Velkommen i MaleriArkivet.

MaleriArkivet ser det som sit formål at formidle ældre – lokalhistorisk eller topografisk interessante – malerier fra forskellige egne af Danmark, -  et Danmark, som ikke længere findes, men som forskellige malere til forskellige tider har foreviget i deres kunst.
Håbet er, at det kan medvirke til at højne interessen for vor fælles fortid og for de landskabelige og bymæssige værdier, der stadig findes og er bevaringsværdige, - værdier, der til stadighed er truet af udviklingen.

Hvis du i MaleriArkivet ser et maleri med særlig betydning for dig, - egnshistorisk interessant eller af nostalgiske årsager, - er du velkommen til at kontakte mig. Ligeledes hører jeg meget gerne fra dig, hvis du har et gammelt parti fra min tidligere hjemegn, Gevninge i Lejre Kommune, eller min nuværende hjemegn, Rebild Kommune i Østhimmerland, - især malerier af Søren Josva og Mouritz Nørgaard har min bevågenhed.

Du er velkommen til at rette henvendelse til mig, hvis der er malerier, der har din interesse.

Ligeledes hører jeg gerne fra dig, hvis du står med gamle danske malerier, som ikke har betydning for dig; de kunne jo være af værdi for andre.
Kontakt mig og lad mig høre dit prisforlangende.

Med venlig hilsen
Sven Erik Østergård
Se en liste over alle de stednavne, som jeg har netop nu. Klik her.
Malerier fra

Jylland
Fyn
Sjælland
Øerne
Ikke stedfæstet
Andet (luftfotos...)
Lokalitet
ØrnebjergmalerneHudpleje til uren hud